Aksjehandel med forbrukslån

By | October 29, 2013

Hvis du har litt innsikt i økonomi og samfunnet forøvrig så er det gode muligheter for å tjene penger på aksjemarkedet. Den teknologiske utviklingen har revlusjonert aksjemarkedet. Tidligere var det kun ressurssterke mennesker og firmaer som kunne handle aksjer på Oslo Børs og internasjonale børser, men med internett kom muligheten for alle til å handle aksjer fra sin egen stue, døgnet rundt.

Det er mange muligheter for deg som vil handle aksjer på nett. De fleste nettbanker har egne aksjeklienter som gjør det mulig for deg å handle norske og utenlandske aksjer, som regel med en liten forsinkelse i aksjekursen. I tillegg finnes det nettsider som Nordnet.no og liknende som til og med tilbyr programmer der du kan se utviklingen av aksjekursen i direktetid.

På nettet kan du handle aksjer på de fleste børser i verden, og derfor kan du handle aksjer døgnet rundt, også når Oslo Børs er stengt.

Hvis du ønsker å handle aksjer, men ikke har penger til å finansiere aksjekjøpet, kan du ta opp et forbrukslån. Med forbrukslån har du alltid en pengereserve i bakhånd når du finner en aksje du har lyst til å investere i. Og med litt kunnskap og god forretningssans bør det ikke være noe problem å tjene mer enn du betaler i rente for å låne pengene.

Forbrukslån og aksjehandel passer best for de kortsiktige kjøpene, det vil si situasjoner der du kjøper en aksje som du tror vil stige mye på kort tid, for så å selge den på topp. Grunnen er at du jo betaler en ganske høy rente med forbrukslån, og da lønner det seg å betale tilbake lånet så fort som mulig. Betal tilbake lånet, og behold gevinsen selv med andre ord.

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.