Kredittkort for den disiplinerte brukeren

By | October 29, 2013
[table “2” not found /]

De fleste kredittkort har en rentefri periode. Denne perioden kan være fra 30 til 55 dager. Så om en betaler tilbake hele beløpet en har brukt, før denne perioden går ut, har en egentlig hatt et rentefritt forbrukslån. Som sagt forutsetter dette at en er flink å betale fakturaene en mottar.

Ved en ryddig økonomi og disiplinert kortbruk kan en dermed velge kort som har de aller beste fordelene. En behøver ikke å vurdere den effektive renten, dette på grunn av at en betaler tilbake før renten begynner å gå. En kan faktisk velge flere kort, slik at en kan velge hvilket kort som har de beste fordelene for deg ved hvert kjøp.

De fleste kort har spesialisert seg på noen områder. Noen har spesialisert seg på reiser slik som norwegian og sas kortene. Her får en gratis reise og avbestillingsforsikring. I tillegg opptjener en poeng som en kan bruke til å kjøpe flyreiser for. Andre kort som shell mastercard gir cashback(penger tilbake) for hver gang en fyller drivstoff. Så en kan ha et kredittkort som en bruker ved kjøp av hvitevarer, et ved fylling av drivstoff, et ved ferie osv. Dermed kan en få utnyttet alle fordelene som de forskjellige kortene har.

En slik bruk av kredittkort er kun for de ekstremt disiplinerte brukerne. Om en glemmer en regning og rentene begynner å gå, så blir fort eventuelle fordelerer spist opp. Sjansen for at en glemmer en regning, øker også med hvor mange kort en anskaffer seg.

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.