Lån raske penger

By | October 30, 2013

Du trenger raske penger men har ikke ressursene akkurat nå, lønningen kommer ikke inn før om to uker og du er i en kinkig situasjon. Hva velger du å gjøre? Det mest praktiske er nok å fylle inn et online skjema hos en trygg finansinstitusjon for å få svar på flekken for du har dårlig tid. Om du har bestemt deg for å ta opp et hurtig lån, også kalt SMS-lån er det flere ting du som lånetager burde være bevisst på. SMS-lån er for det første en del dyrere enn andre typer lån på grunn av den såkalte kostbare renten som ser ut til å øke med årene men om du må låne raske penger som eneste utvei er det smart å gjøre seg kjent med betingelser og vilkår i forkant!

Intrum Justitia har ferske tall som viser at dagens 18-34 år-inger har en snittgjeld på 471.000 kroner, mot 236.500 kroner for ti år siden sier Jorge Jensen i Forbrukerrådet. Det lyser en rød varsellampe da ungdommer ikke er klar over konsekvensene av et forbrukslån.

Men ikke mist motet helt enda, trenger du å låne raske penger og er over 20 år med en stabil inntekt er sjansen stor for at du vil kunne betjene et SMS-lån. Det blir satt et minimum beløp hver måned avhengig av totalsummen men du står fritt til å betale et høyere beløp om du ønsker det. Raske penger er ofte synonymt med salg av gjenstander eller jobboppdrag men du behøver ikke gjøre noen av delene om får innvilget et forbrukslån.

Søk med fornuft i bakhodet slik at lånet blir en positiv opplevelse ved behov for raske penger!

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.