Velge riktig forbrukslån

By | October 30, 2013

Det finnes i dag utrolig mange tilbydere av forbrukslån. Noen av disse aktørene operer med dårlige betingelser og høye gebyrer. Det er disse aktørene du som er på jakt etter forbrukslån bør unngå. Det handler om å velge riktig type forbrukslån.

Før kunne man luke ut de useriøse tilbyderne dersom de hadde “lån på dagen” og “lån på minutter” som titler. Med dagens teknologi er det ikke et faktum lenger, da de aller fleste seriøse og useriøse tilbydere gir deg svar på minuttet dersom du søker om forbrukslån med digital id (BankID, MinID,etc).

Hvordan velge riktig forbrukslån?

Det første du bør gjøre når du er på jakt etter et forbrukslån er å finne det forbrukslånet med best betingelser. I dag finnes det svært mange nettsider som inneholder sammenligninger over forbrukslån, som f.eks Finansmegleren.no. Eksempelvis så kan du på Finansmegleren.no så kan du sammenligne renter,gebyrer og omkostninger svært enkelt fra de største og beste tilbydere av forbrukslån i Norge.

Deretter bør du gjøre en “ryktesjekk” av tilbyderen du har valg. Det er veldig enkelt, du åpner bare Google skriver inn f.eks “Opp Finans Erfaringer”. Dersom du får mye negativt så bør du kanskje unngå denne tilbyderen. I dette tilfellet så gjorde vi det på Opp Finans og her får du svært lite negativt opp, altså et godt valg for deg som er på jakt etter forbrukslån.

Oppsummert 

Det man skal være obs på når man søker om forbrukslån er at man ikke velger den første og beste tilbyderen. Et forbrukslån er gjerne noe man betaler ned over tid og det er derfor viktig at man får så gode betingelser som overhodet mulig. Derfor anbefaler vi at man gjerne innhenter lånetilbud fra forskjellige aktører. Alle søknader om forbrukslån er som regel helt uforpliktende og derfor kan det lønne seg å innhente tilbud fra flere og eventuelt forhandle!

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.