Kan man få lån på dagen?

By | October 30, 2013

Hvis man trenger penger kjapt, er et forbrukslån eller kredittkort ofte en grei og effektiv løsning. Mange er dog utålmodige, og forventer at pengene umiddelbart skal komme inn på konto. Det er dessverre ikke alltid så enkelt, men hvis man følger noen enkle retningslinjer, har man en større mulighet for å få lånet så fort som mulig – og kanskje til og med på dagen!

Sørg for å fylle inn korrekt info

For å få et lån, må du fylle inn et skjema. Dette tar deg bare et par minutter, men hvis du vil ha svar på lånet så fort som mulig, bør du sørge for at du fyller inn korrekt informasjon. Da tar det mindre tid å behandle søknaden, og du effektiviserer jobben til den aktuelle låneaktøren.

Noen er dessuten kjappere til å svar enn andre, og her på lan-pa-dagen.com henviser vi alltid til de mest effektive aktørene på markedet, slik at sannsynligheten for at du får et lån på dagen er så stor som overhodet mulig.

Billån på dagen er mulig

Et lån på dagen som uansett er mulig, er et billån. Finansa er en anerkjent aktør som blant annet tilbyr et spisset lån på bil, og tilbyr nå en finansiell trygghet i bakhånd. Dette betyr at du, før du i det hele tatt har sett på bilen du potensielt kan være interessert i, kan avtale en eventuell lånesum. På den måten har du det finansielle i orden når du møter opp hos personen som sitter med drømmebilen din – da gjelder det bare å si ifra til Finansa og du får et billån på dagen.

Sørg for å være smart

Det er ikke nødvendigvis dumt å ta opp et forbrukslån eller bruke et kredittkort, men det er greit å se på hva som faktisk lønner seg på sikt av disse to. Hvis du skal ha små beløp, kan det kanskje være greit å bruke et kredittkort heller? Her har du ofte større sjanse til å få lånebeløpet på dagen, eller i hvert fall i løpet av kort tid, siden det ikke alltid stilles krav til sikkerhet og informasjon fra kunden er ikke alltid like vesentlig som på et større forbrukslån.

Vi anbefaler alle finansinteresserte å ta turen innom www.finansguide.com, der du kan finne mange flotte tips til både kredittkort, forbrukslån eller personlig økonomi generelt.

You haven't connected an Adservice account on the setting page - please connect your Adservice account and try again.